Samlede skrøner II - Jørn Riel

Samlede skrøner II

By Jørn Riel

  • Release Date: 2013-11-13
  • Genre: Fiction & Literature
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)
eBook version ☑

Audiobook version ♫

Samlede skrøner II by Jørn Riel read book description and reviews

Jørn Riels ti skrønesamlinger fra Nordøstgrønland – og én enkelt fra Sydøstgrønland – har vundet ham mange trofaste læsere. Og med god grund. En mere elskelig samling af barokke og (u)troværdige særlinge end den, som befolkningen på fangststationerne udgør, er svær at finde. Samlede skrøner II indeholder fjerde, femte og sjette samling.

Jørn Riels skrøner er ægte og original morskabslæsning. De er lige så slidstærke som uimodståelige. Hav altid en samling liggende fremme.

“Bliver livet for surt, er en enkelt fortælling nok til at gøre det lysere.”
– Bris, B.T.

“At være i Grønland med Jørn Riels flok af lystne anarkister er lige så godt som at være der i virkeligheden. Mindst. I skrønerne lukker Jørn Riel op for en funklende rigdom af historier, der er så umanerlige – i enhver forstand af ordet – og helt uden skam i livet, at man skal vare sig for at tro på dem. Som andet end en vidunderlig digterisk sandhed. Jørn Riels skrøner er gjort af det stof drømme gøres af. Og hvad kan man forlange mere?”
– Henrik Wivel, Berlingske Tidende

“Jørn Riel er fortælleren frem for nogen i moderne dansk litteratur. Veloplagt, oprømt, folkelig. Rig på bløde og rungende pointer, underfundige overdrivelser og knappe karakteristika.”
– Bent Mohn, Politiken
tags: Samlede skrøner II by Jørn Riel eBOOK; Samlede skrøner II ePUB; Samlede skrøner II book review; Samlede skrøner II book summary; book recommendations; book review blog; book summary website; Samlede skrøner II Audiobook; Jørn Riel; Fiction & Literature books; books to read Samlede skrøner II.

User Comments