Kuinka olla avoin - Tuija Aalto

Kuinka olla avoin

By Tuija Aalto

  • Release Date: 2012-10-02
  • Genre: Finance
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)
eBook version ☑

Audiobook version ♫

Kuinka olla avoin by Tuija Aalto read book description and reviews

Työn luonne on muuttunut pysyvästi.
Sekä yksilöiden että organisaatioiden on osattava hankkia tietoa, arvioida sitä yhdessä, soveltaa ja panna toimeksi. On opittava tekemällä ja korjattava lennossa yhä avoimemmin ja läpinäkyvämmin sosiaalisten verkostojen nähden.
On uskallettava jakaa keskeneräisiä ajatuksia, jotta ne voivat jalostua.
Työyhteisö on parhaimmillaan globaali asiantuntijoiden verkosto, jossa vain osalla on sama työnantaja. Kilpailevan yrityksen työntekijä voi olla paras sparraaja ja apu omassa työssä. Sidosryhmät arvioivat onnistumisia ja virheitä julkisesti ja säälimättömästi.
Työ on henkisesti kuormittavampaa kuin koskaan.
Työ voi olla myös hauskempaa ja palkitsevampaa kuin koskaan. Kuinka olla avoin -kirjassa kerrotaan, miksi ja miten työntekijät voivat kehittää tieto- ja viestintätekniikkataitojaan ja ryhtyä toimimaan avoimissa globaaleissa digitaalisissa verkostoissa. Lukuisiin haastatteluihin perustuva kirja tarjoaa runsaasti käytännön esimerkkejä ja ohjeita omien työskentelytapojen muuttamiseksi ja organisaation kahleiden murtamiseksi.
tags: Kuinka olla avoin by Tuija Aalto eBOOK; Kuinka olla avoin ePUB; Kuinka olla avoin book review; Kuinka olla avoin book summary; book recommendations; book review blog; book summary website; Kuinka olla avoin Audiobook; Tuija Aalto; Finance books; books to read Kuinka olla avoin.

User Comments