Harry Potter és az elátkozott gyermek - Első és második rész (A színházi próbák szövegkönyve) - J.K. Rowling, John Tiffany, Jack Thorne & Tamás Boldizsár Tóth

Harry Potter és az elátkozott gyermek - Első és második rész (A színházi próbák szövegkönyve)

By J.K. Rowling, John Tiffany, Jack Thorne & Tamás Boldizsár Tóth

  • Release Date: 2016-10-25
  • Genre: Theater
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)
eBook version ☑

Audiobook version ♫

Harry Potter és az elátkozott gyermek - Első és második rész (A színházi próbák szövegkönyve) by J.K. Rowling, John Tiffany, Jack Thorne & Tamás Boldizsár Tóth read book description and reviews

Jack Thorne-nak J. K. Rowling, John Tiffany és Jack Thorne új története alapján írt színdarabja, a Harry Potter és az elátkozott gyermek a Harry Potter-sorozat nyolcadik része, egyszersmind az első, színpadon bemutatott hivatalos Harry Potter-történet. A darab ősbemutatójára 2016. július 30-án a londoni West Enden került sor.
Harry Potter élete sosem volt könnyű - és most sem az, amikor a Mágiaügyi Minisztérium túlhajszolt dolgozójaként, férjként és három iskolás korú gyermek apjaként kell helyt állnia.

Miközben Harry a múlttal viaskodik, ami nem hagyja magát eltemetni, legkisebb fiának, Albusnak meg kell küzdenie a rákényszerített családi örökséggel. A múlt és a jelen vészjósló összeolvadása azzal a nyugtalanító ténnyel szembesíti apát és fiát, hogy sötétség néha egészen váratlan helyekről támad.
tags: Harry Potter és az elátkozott gyermek - Első és második rész (A színházi próbák szövegkönyve) by J.K. Rowling, John Tiffany, Jack Thorne & Tamás Boldizsár Tóth eBOOK; Harry Potter és az elátkozott gyermek - Első és második rész (A színházi próbák szövegkönyve) ePUB; Harry Potter és az elátkozott gyermek - Első és második rész (A színházi próbák szövegkönyve) book review; Harry Potter és az elátkozott gyermek - Első és második rész (A színházi próbák szövegkönyve) book summary; book recommendations; book review blog; book summary website; Harry Potter és az elátkozott gyermek - Első és második rész (A színházi próbák szövegkönyve) Audiobook; J.K. Rowling, John Tiffany, Jack Thorne & Tamás Boldizsár Tóth; Theater books; books to read Harry Potter és az elátkozott gyermek - Első és második rész (A színházi próbák szövegkönyve).

User Comments