Asediul Vienei - Horia Ursu

Asediul Vienei

By Horia Ursu

  • Release Date: 2016-06-14
  • Genre: Literary
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)
eBook version ☑

Audiobook version ♫

Asediul Vienei by Horia Ursu read book description and reviews

Editia a II-a revazuta

Roman distins cu Premiul pentru proza al Uniunii Scriitorilor din Romania si Premiul Ion Creanga al Academiei Romane pe 2007

O fresca a Transilvaniei dupa al doilea razboi mondial – din perioada comunismului triumfator pana in epoca tranzitiei postrevolutionare – un roman al nostalgiilor central-europene al declinului unei lumi cu radacini aristocratice. Personajele – romani unguri germani evrei armeni care alcatuiesc un mediu multietnic unde diferentele lingvistice nu reprezinta un obstacol in calea comunicarii – au in comun mandria apartenentei la un fost imperiu dar si complexul ca locuiesc departe de centru de o Viena imaginata ca un loc al miracolelor. Insa nici Viena nu mai e ce a fost si mai mult lumea intreaga pare sa se fi schimbat complet in ultima jumatate de secol.
tags: Asediul Vienei by Horia Ursu eBOOK; Asediul Vienei ePUB; Asediul Vienei book review; Asediul Vienei book summary; book recommendations; book review blog; book summary website; Asediul Vienei Audiobook; Horia Ursu; Literary books; books to read Asediul Vienei.

User Comments