Familjen jag hade - Bill Clegg

Familjen jag hade

By Bill Clegg

  • Release Date: 2016-03-09
  • Genre: Fiction & Literature
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)
eBook version ☑

Audiobook version ♫

Familjen jag hade by Bill Clegg read book description and reviews

Nominerad till Man Booker Prize och National Book Award

Bill Cleggs skönlitterära debut Familjen jag hade har rosats av kritikerna och nominerats till Man Booker Prize och National Book Award 2015. Det är en berättelse om förlust och tröst, om hur förutfattade meningar kan stå i vägen för sanningen. Och inte minst om familjer – de vi föds in i och de som vi själva skapar.

Natten före hennes dotters bröllop slås June Reids liv i spillror. I ett ögonblicks verk förlorar hon alla hon älskar: sin före detta make, sin pojkvän, sin dotter och dotterns blivande man. Hela sin familj.

Ensam och utan mål sätter hon sig i sin bil och kör västerut. Hon lämnar allt bakom sig: det lilla samhället i Connecticut, människorna där. Runtomkring henne finns alla som berörs av det som inträffat. Alltifrån pojkvännens mamma, som kvar i staden får handskas med trångsynt skvaller och spekulationer, till paret vars motell vid Stillahavskusten blir Junes tillflyktsort. Deras röster blandas, och fram träder historien om den tragedi som länkat dem samman.

Översättare: Manni Kössler,

Omslagsformgivare: Johan Petterson

tags: Familjen jag hade by Bill Clegg eBOOK; Familjen jag hade ePUB; Familjen jag hade book review; Familjen jag hade book summary; book recommendations; book review blog; book summary website; Familjen jag hade Audiobook; Bill Clegg; Fiction & Literature books; books to read Familjen jag hade.

User Comments